В четвъртък държавното обвинение ще поиска градският съд да наложи

...
В четвъртък държавното обвинение ще поиска градският съд да наложи
Коментари Харесай

Прокуратурата ще поиска постоянен арест за похитителите на Адриан Златков


В четвъртък държавното обвиняване ще изиска градският съд да наложи мярка за неотклонение "задържане под стража " и да остави за непрекъснато в ареста четиримата упрекнати за отвличането на Адриан Златков, се показва в известие на прокуратурата.

По-рано през днешния ден Софийската градска прокуратура повдигна обвинявания на Здравка Стефанова /35 г./, Ивайло Борисов - Ториното /34 г./, Мартин Марков /43 г./ и Георги Джамбазов /37 г./ за отвличането на Златков. Според обвиняването те са били помагачи в осъществяването на закононарушението и са работили в съучастничество.
Лицата са арестувани за период до 72 часа.

"С оглед стадия на досъдебното производството и събраните досега доказателства, кръгът на обвинените лица не се изчерпва единствено с изброените нагоре ", оповестяват от прокуратурата и допълват, че забележителна част от доказателствата по случая са събрани с дейното съдействие на органите на Министерство на вътрешните работи на Сърбия, както и на сръбската прокуратура.

Следствените дейности не престават с разпити на очевидци, претърсвания, изземвания и други, прецизират от прокуратурата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР