В четвъртък, 11 април, 24-годишната Кралица на красотата Уайлевис Брито,

...
В четвъртък, 11 април, 24-годишната Кралица на красотата Уайлевис Брито,
Коментари Харесай

24-годишната Кралица на красотата, която почива след корекция на устните

В четвъртък, 11 април, 24-годишната Кралица на хубостта Уайлевис Брито, почива, откакто се подлага на интервенция на устните. 24-годишната участничка в състезанието Мис Венецуела, се престрашава на хирургична намеса на лицето за премахване на " дребна бучка " на горната й джука.
 Илеана Маркес Педроса - тя е на 27 година, майка и учителка е, а също така е и новата Мис Венецуела
Историческото достижение на новата Мис Венецуела

Какво съумя да реализира за първи път хубавицата

Приятел на Уайлевис споделя на локалните медии: " Тя беше подложена на интервенция на челюстта заради лицево-челюстно изхабяване и дребна бучка, която се образува в горната част на устната й. За да избегне бъдещи затруднения, тя реши да се оперира ".

От тези негови думи излиза наяве, че не просто козметични, а чисто здравословни са аргументите, заради които хубавицата се подлага на интервенцията, която обаче има някои здравословни затруднения, водещи до съдбовния край.

Смъртта настава в Каракас, където моделът живее, след идването й от Аржентина. За момента не са известни повече детайлности за случилото се.

Моделът ства известна с помощта на присъединяване си в няколко състезанието за хубост, измежду които и Мис Венецуела. Освен това тя развива кариерата си като публицист в телевизионни стратегии и разнообразни медии, като America Tucuman или A24.

Уайлевис Брито стартира кариерата си на модел само на осемгодишна възраст в Cerynel Fashion Academy. Малко по малко тя си проправя път в света на моделите и стига до такава степен, че представлява Венецуела на състезанието Мис Свят в Буенос Айрес, Аржентина. 

Миската няколко пъти влиза в заглавията на медиите, след като споделя, че е претърпяла принуждение, учредено на пола.
 Мис България 2022 Александра Кръстева:
Мис България 2022 Александра Кръстева: " Не ми харесва, че всеобщо девойките наподобяват като клонинги и губят характерността си "

За короната, за диетите и за корекциите на външния тип

Моделът е доста дейна в обществените мрежи, като има близо 13 хиляди последователи в Instagram, където популяризира някои артикули. Освен това тя демонстрира и другите съдействия, които е имала с избрани марки по време на нейното показване на Венецуела в състезанието Мис Свят. Една от последните изявления, които тя споделя, е визитата й на концерта на Карол Джи преди две седмици, написа Marca.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР