В четирите окупирани области на Украйна, за чиято анексия бяха

...
В четирите окупирани области на Украйна, за чиято анексия бяха
Коментари Харесай

НА ВИ НЕЗАВИСИМОСТ: В Донбас важат само рубли

В четирите окупирани области на Украйна, за чиято анексия бяха подписани документи в петък, ще бъдат " допускани " украински гривни единствено до края на 2022 година Това разгласи ръководителят на комисията по държавно строителство и законодателство в Държавната дума Павел Крашенинников, представен от " Интерфакс ". " Паричната единица на териториите на новите субекти ще бъде рубли. " От 1 януари 2023 година там ще работи и съветското бюджетно законодателство.

В мненията си той разказва по какъв начин ще се реализира присъединението на тези " нови субекти " на Русия (Луганска, Донецка, Запорожка и Херсонска област и то не целите).

Жителите ще би трябвало да подават заявки за поданство и да положат клетвата на жител на Русия. " Военните формирования и профилирани органи " на терен в анексираните територии може да бъдат включени в съветските въоръжени сили (това значи, че армията на " националните републики " да вземем за пример може да се интегрира в съветската армия).

Думите на Крашенинников предхождат разглеждането в Думата на законопроекта за анексията, планувано за 3 октомври. Няколко часа преди мненията му Конституционният съд на Русия призна анексията за законна, защото окачестви по този метод " интернационалните контракти " с признаните единствено от Русия оповестили самостоятелност " национални републики " в Донбас и необявилите самостоятелност Херсонска и Запорожка област.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР