„В бюджета в момента има заложени милиарди за зелен сертификат,

...
„В бюджета в момента има заложени милиарди за зелен сертификат,
Коментари Харесай

Цончо Ганев, „Възраждане“: Ние сме тук, за да кажем твърдо не на промяната, която се оказа подмяна

„ В бюджета сега има заложени милиарди за зелен документ, за имунизиране има отделени над 200 милиона. Има над 100 милиона отделени за проби на нашите деца. Това е една от главните аргументи сега да сме тук. Докато не се анулира зеленият документ, никой от нас не има вяра. Всичко е неистина и машинация. Натискът не би трябвало да се отслабва. Бюджетът, който се гласоподава сега ние няма по какъв начин да подкрепим – вътре са заложени стотици милиони за безумни ограничения, а нищо не се реформира. Ще кажем твърдо не на смяната, която се оказа замяна ". Това съобщи заместник-председателят на „ Възраждане “ Цончо Ганев на събралите се протестиращи пред Народното събрание.

„ Всички ние към този момент две години имаме куража да са се надигнем против това безумство имаме моралната чест да гледаме хората в очите. Това, което вършим ние вътре в тази кошара, в която се обърна Народното събрание, не е обикновено да бъде ограждан с огради. Фактите са такива, очевидно доста са уплашени. Явно е, че българинът е нещо доста повече, от това в което се пробват да го трансфорат. Ние не се поддаваме на международната операция за по този начин наречените ваксини. Ние не одобряваме всички тези ограничения, които към този момент втора година не престават да се постановат. Затова всички ние в Народното събрание споделяме, че има доста по-важни проблеми, които касаят всеки един от нас – цените през днешния ден са едни, а на следващия ден са други. Оказва се, че компаниите не могат да си поемат разноските и затварят. Оказа се, че сме най-енергийно бедните в цяла Европа. Това са действителните проблеми към днешна дата, а не измислените документи и насилственото имунизиране “, съобщи още Ганев.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадинов попита събралото се болшинство дали, в случай че нещата станат доста обтегнати, някой от нашите народни представители ще отиде да се бие за американските ползи срещу Русия. Някой българин ще отиде ли да се бие за американските ползи в Русия. „ България не е самостоятелна страна, нашата цел е да възстановим независимостта. Ние би трябвало да накараме нашите ръководещи да ни почитат. Днес разговаряхме с министър-председателя на улицата като равни. „ Възраждането “ поема властта и ръководи България. Да живее България “, приключи обръщението си Костадинов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР