В Бургас продължават със жестовете към своите фенове и приятелите

...
В Бургас продължават със жестовете към своите фенове и приятелите
Коментари Харесай

Нефтохимик отново пусна символичен вход и срещу Олимпиакос

В Бургас не престават със жестовете към своите почитатели и приятелите на волейбола, като за следващ път управлението на Нефтохимик 2010 пуска вход от 1 лев за мачовете от европейска сцена. Българският първенец приема гръцкия гранд Олимпиакос (Пирея) в първи мач от 1/4-финалите на втория по мощ европейски шампионат за Купата на CEV. Двубоят е на следващия ден, 30 януари, от 18:30 ч в бургаската зала " Младост ".
 С подетата линия за алегоричен вход от Нефтохимик се надяват да привлекат повече ентусиасти и залата да се изпълни, а отборът да разчита на поддръжката на публиката за идния тежък мач. За първи път отдавна български тим доближава до 1/4-финал в купата на ЦЕВ, като класирането за тази решителна фаза е извънредно влиятелно.
 Съперникът на бургазлии дойде на родна земя, като кацна по обяд на летище " София ". В състава на Олимпиакос и национала Тодор Алексиев, който укрепи гръцкия отбор на полусезона. Още довечера съставът от Пирея има подготовка в зала " Младост ", като заниманието е от 18:30 ч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР