В БСП сме заявили ясно: или правителството оцелява, или на

...
В БСП сме заявили ясно: или правителството оцелява, или на
Коментари Харесай

Свиленски: Президентът да каже сега на хората, че това правителство не се справя и трябва да бъде свалено

В Българска социалистическа партия сме декларирали ясно: или държавното управление оцелява, или на избори. Няма различен вид. Нямам информация и обстоятелства в парламентарната група на Българска социалистическа партия да има хора, които биха се отделили ", съобщи водачът на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски пред Българска национална телевизия.

Според него, няма предатели в групата му. Учудва се обаче по какъв начин в една подписка (тази за избор на недоверие) може да се подписват ГЕРБ, " Възраждане ", Движение за права и свободи и останалите от Има Такъв Народ.

" Коя страна е правила 4 парламентарни избори като нас, за какво да се харчат пари за това. Истината обаче е, че в Българска социалистическа партия сме декларирали ясно: или държавното управление оцелява, или на избори. Няма различен вид. Защо са нови избори, като няма други субекти. Ситуацията ще е същата, единствено че ще влезем в спиралата от избори от предходната година ", безапелационен е Свиленски.

" Президентът има право на лично мнение и да подлага на критика. За нас са значими българските гласоподаватели. Тези хора от площадите преди 2 година подкрепяха президента. Нека в този момент той отиде при тях и им изясни, че държавното управление не се оправя и би трябвало да бъде свалено. Да предложи решение, елементарно е да се подлага на критика, само че дано да каже кой идва по-късно държавно управление ", нападна президента социалистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР