В БСП се случва един тотален разпад. Винаги през последните

...
В БСП се случва един тотален разпад. Винаги през последните
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Измама е, че съм изключен от БСП, анонимници трият историята на партията

В Българска социалистическа партия се случва един цялостен разпад. Винаги през последните 30 години е имало разтърсвания, само че постоянно е имало ръководител, който се пробва да резервира партията. Това в този момент не се случва, единственото терзание на ръководителя е да резервира себе си. Това съобщи в ефира на Би Ти Ви Кирил Добрев, който като водач на вътрешната съпротива на последния конгрес на столетницата бе изключен от партията дружно с дузина свои съпартийци, измежду които Валери Жаблянов, Петър Витанов и други. 

В Българска социалистическа партия останаха анонимниците, хората с къса история. Там никой няма интерес да пази историческите знаци. Останаха хората с краткотрайна претовареност, които могат да работят единствено и само като депутати ", продължи с рецензиите си към управлението на " Позитано " 20 Добрев.

Политикът направи и прогноза, че в случай че настоящето управление продължава с разединението, довело до загуба на над 700 000 гласа за няколко години, Българска социалистическа партия ще се разпадне след локалните избори.

" Ако продължава по този начин, Българска социалистическа партия несъмнено ще има двама-трима кмета и 300-400 съветници при 1500 в този момент. И с това всичко с Българска социалистическа партия ще завърши, както завърши да вземем за пример с " Атака " и всички други партии, които потеглиха по този път ", отсече Добрев.

По думите му „ някой с мазни приватизационни ръчички “ се пробва да трие историята на Българска социалистическа партия. И се закани, че изключените от партията няма да позволен това, тъй като това е партия с минало. 

Добрев върна лентата и към бурния конгрес на столетницата, когато 13 членове на Българска социалистическа партия бяха изключени. Той уточни и в конкретика - общо гласовете " за " изключването им са 452, което се удостоверява и от видеото онлайн, предавано от съвещанието, а неведнъж е разгласен броят 490.

" Нито един от тези 14 делегата, членове на Българска социалистическа партия, не са изключени. За да бъде изключен един социалист, би трябвало 50+1 от гласовете на целия орган ", съобщи той и бе безапелационен - всеки един от изключените ще апелира нелегитимното съгласно тях решение на конгреса, „ тъй като това е машинация “. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР