В Бразилия бе регистриран нов рекорд по брой на заразени

...
В Бразилия бе регистриран нов рекорд по брой на заразени
Коментари Харесай

Нов рекорд по брой на заразени с ковид за 24 часа в Бразилия

В Бразилия бе регистриран нов връх по брой на инфектирани с коронавирус за 24 часа - 137 103 случая, заяви нощес министерството на опазването на здравето, представено от Франс прес.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 509
Страната с население от 213 милиона души, която е втората най-засегната от пандемията в света след Съединени американски щати, е записала общо 23,2 милиона инфекции и 621 517 смъртни случая.

Броят на инфекциите се усили внезапно през януари поради коледните и новогодишните празници и появяването на разновидността Омикрон, който се популяризира като горски пожар в Бразилия.

Предишният връх в тази голяма страна е от 23 юни, когато за 24 часа са регистрирани 115 228 нови случая на заразяване.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 509  Русия редуцира на половина изолацията поради ковид Русия редуцира на половина изолацията поради ковид  Антъни Фаучи: Омикрон едва ли ще е последният вариант на COVID-19 Антъни Фаучи: Омикрон едва ли ще е последният вариант на COVID-19  Проф. Витанов с нов разбор за разпространяването на Омикрон след рекордния брой инфектирани Проф. Витанов с нов разбор за разпространяването на Омикрон след рекордния брой заразени
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР