В болница Кентъки, САЩ, 22 работници са били едновременно бременни.

...
В болница Кентъки, САЩ, 22 работници са били едновременно бременни.
Коментари Харесай

Нов рекорд: 22 служителки в болница забременяха накуп

В болница Кентъки, Съединени американски щати, 22 служащи са били по едно и също време бременни. Това заяви осведомителният портал Yahoo!News.

Нови членове на фамилията са предстоящи от лекари, медицински сестри и административен личен състав, 18 от които към този момент са родили безвредно. Две дами станаха майки в един и същи ден - 25 септември. Една от чиновниците чака раждането на дете през януари следващата година.

Първата, която описа за бременността си, е здравната сестра от родилното Кристи Макдауъл. На 13 май тя роди момиченце на име Присила с тегло два кг. Детето трябваше да прекара 34 дни в интензивното поделение за новородени. "Тя към този момент е станала по-силна и е толкоз огромна ", споделя Макдауъл. "Тя е доста радостна, непрекъснато се усмихва ", прибавя тя.

Макдауъл си спомня по какъв начин след нея и други здравни служащи също почнали да признават, че чакат бебе. „ Поддържахме лист и някой непрекъснато вкарваше ново име там “, сподели тя. Служителите на болничното заведение смятат себе си за част от едно огромно семейство и чакат с неспокойствие момента, когато дружно ще отглеждат децата си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР