В Благоевград бившият председател на 49-я парламент Росен Желязков от

...
В Благоевград бившият председател на 49-я парламент Росен Желязков от
Коментари Харесай

В Благоевград: Росен Желязков се изправя срещу Пеевски, Нинова и Тошко Йорданов

В Благоевград някогашният ръководител на 49-я парламент Росен Желязков от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили се изправя против водачите на Движение за права и свободи и на Българска социалистическа партия Делян Пеевски и Корнелия Нинова и против втория човек в Има Такъв Народ - Тошко Йорданов, ръководител на парламентарната група на партията в настоящото Народно заседание.

Това прави предизборната конкуренция в Пиринския край изключително забавна. Знамето на „ Възраждане “ ще вее юристката Цвета Рангелова, която персонално водача на партията Костадин Костадинов номинира за член на Конституционния съд.

От Политическа партия – Демократична България се чака листата в района да води някогашният строителен министър Андрей Цеков.

„ Левицата “ е заложила на Христо Колев, ръководител на столичната организация на АБВ, правист.

 

В Благоевградския район мандатите са 11. На предходните парламентарни избори на 2 април 2023 година отличник бе ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. Коалицията взе 4 от тях. Политическа партия - Демократична България се пребори единствено за два мандата, колково взе и Движение за права и свободи. Българска социалистическа партия, " Възраждане " и Има Такъв Народ завоюваха по един.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР