В битка за зрители организатори на риалити игри у нас

...
В битка за зрители организатори на риалити игри у нас
Коментари Харесай

Лъсна баснословният хонорар, който Алекс Сърчаджиева прибира от "Игри на волята"

В борба за фенове уредници на риалити игри у нас развързаха кесията за шоу и звезди. Водещата на „ Игри на волята” по Нова телевизия Алекс Сърчаджиева е взела по-висок хонорар от Орлин Горанов – суперзвездата в конкурентния формат на bTV „ Фермата”, написа „ Телеграф”.

Хора от кухнята споделиха, че вдовицата на Иван Ласкин заработва 35 000 лева без бонусите, а естрадният и оперен ас единствено 30 бона.
Има фрапантна разлика и в наградните фондове – при първото предаване той е 200 000 лв. за спечелилия, до момента в който второто дава единствено 100 хиляди, само че компенсира с известни лица като актрисата Саня Борисова.

Скандален поврат! Саботират „ Игри на волята”! СНИМКИ

Водещите Иван и Андрей също влизат в броя на фермерските звезди.

Тази година от Нова телевизия изиграха рискова карта, като вместо на Биг Брадър заложиха на нов за нашите географски ширини формат „ Игри на волята”. Състезанието бе необятно рекламирано в праймтайма на медията и по билбордове из цялата страна.

На тях в индиански жанр театралничи перлата в короната на шоуто – актрисата Александра Сърчаджиева.

Алекс Сърчаджиева стана амазонка.. скочи от канара! (ВИДЕО)

За да води първия сезон на играта, надарената софиянка е поискала пословичен хонорар от 50 000 лева За информация – това четвърт от наградния фонд, само че след договаряния е кандисала с 15 хиляди лв. надолу. Все отново при добър рейтинг и рекламни доходи тя щяла да вземе и останалата сума под формата на
бонуси.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР