В Би Ти Ви са се видели в чудо. Два

...
В Би Ти Ви са се видели в чудо. Два
Коментари Харесай

Пробват Дарин Ангелов за мястото на Сашо Кадиев

В Би Ти Ви са се видели в знамение. Два месеца откакто Александър Кадиев е съобщил публично, че от есента не желае да работи като водещ на „ Преди обед ”, малкия екран още не може да му откри заместител до Деси Стоянова. Най-новото име, което се спряга за мястото, е на Дарин Ангелов, само че той към момента не бил сигурен за позицията. Мъжът на Петя Дикова пък точел лиги за работата, само че май няма да го огрее, научи „ Уикенд ”
 

Идеята Николаос Цитиридис да смени Сашо Кадиев в „ Преди обед ” е отпаднала , тъй като имало късмет от есента шоуто на гръка още веднъж да зачести, вместо да се излъчва един път седмично, както в този момент. Нямало по какъв начин един и същи човек да е на екран и заран, и вечер. В малкия екран не желали да заместват Кадиев с публицист, тъй като това им се коствало скучно. Предпочитали още веднъж да търсят артист, въпросът обаче е кой. Два месеца правили кастинги и към момента нямали никакъв прогрес. През Би Ти Ви минал кой ли не – все несъответствуващи. Или били подготвени на всичко за мястото, само че не били известни, или били известни, само че желали прекалено много пари. Шефовете не били склонни да дават кой знае каква заплата на човек, който занапред ще стъпи в студиото и чийто триумф в предаването не е обезпечен. Бюджетът бил към 6000 лв. месечно – пари, които всеки известен артист може да изкара за един час на частно празненство. В малкия екран обаче претендирали да си на работа най-късно в 8,30 часа, а след ефира на обяд не било разрешено да си тръгваш. Оставало се на планьорка, вечер пък изпращали сюжета за идващия ден и водещият трябвало да се готви за него. Ако съответният артист е имал зрелище, това за него значи най-малко още 2 часа работа по нощите. На сутринта би трябвало да е пресен за новия ефир.

Именно този график отказвал театралните звезди от работата в „ Преди обед ”. Хората предпочитали да си играят представленията вместо да се хабят за популярност. В последните дни обаче се приказва, че Дарин Ангелов е ходил в Би Ти Ви да се опитва за мястото на сътрудника си Кадиев. Той има ефирен опит – към този момент много време е панелист при Гала. Популярен е, оправя се с коментирането на разнообразни тематики, феновете го харесват, което се потвърждава от положителните му класирания в „ Като две капки вода ” и „ Маскираният артист ” преди време. В Би Ти Ви одобрявали Дарко, само че имало проблем. Актьорът държи на своята работа в Народния спектакъл, има представления и на други подиуми, а постоянно поема задължения и във филми и сериали. Работата в „ Преди обед ” се оказа пречка за Кадиев точно в такива планове.

Дали Дарко ще се навие да се откаже от някои свои задължения като артист, с цел да излиза всеки ден на дребния екран? Не е ясно. Със сигурност заплатата, която ще взима като водещ, няма да наклони везните в интерес на „ Преди обед ”. Ако застане до Деси Стоянова от есента, ще е единствено тъй като би очаквал това да му донесе спомагателна известност, стига да реши, че има потребност от нея. В последните дни Дарко всеки по-често пропуща ефира на „ На кафе ”. Шушука се, че може да е поради „ Преди обед ”.

Според клюката, има най-малко един човек, на който доста му се върви в Би Ти Ви. Това е мъжът на Петя Дикова – Илиян Любомиров. Той от дълго време точел лиги за малкия екран, а и половинката му щяла да се радва да работи в една и съща медия с него. Проблемите обаче са два – първият е, че Илиян не е артист, а вторият – че има говорен недостатък. Любомиров не може да споделя вярно „ р ”. В Би Ти Ви считали, че не са изпаднали дотолкоз, че да взимат за водещ човек с проблеми в произношението. Това обаче е мнението там сега. Какво ще стане, когато новият сезон наближи, не се знае. Може пък да решат, че „ р ”-то на Илиян Любомиров звучи забавно. Нищо чудно и да поканят някой изцяло чужд човек, който да опитат да трансфорат в звезда, както в миналото направиха с Цитиридис.

Ако не намерят заместител на Сашо, ще би трябвало Деси да води сама , като й канят посетител водещи, както сега всяка седмица канят коментатори. Това ще затрудни работата на екипа и не е доста несъмнено, че ще даде упования резултат. Ето за какво кастингите в малкия екран не престават с цялостна мощ, а екипът пали свещи с молби да намерят някой подобаващ да наследи Сашо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР