В Бевърли Хилс се състоя 34-та церемония по връчване на

...
В Бевърли Хилс се състоя 34-та церемония по връчване на
Коментари Харесай

Том Круз получи почетната награда на Гилдията на продуцентите

В Бевърли Хилс се състоя 34-та гала по връчване на премиите на Гилдията на продуцентите в Съединени американски щати. Водещия приз за най-хубав филм отиде при " Всичко на всички места едновременно ".

За най-хубав комедиен сериал беше определен " Мечката ", а за най-хубав трагичен - " Белият лотос ".

Наградата в категорията за анимация беше присъдена на " Пинокио на Гийермо дел Торо ".

С почетен приз " Дейвид О. Селзник " беше почетен артистът и продуцент Том Круз.

„ Работя в продуцентската сфера от известно време. Знам какво е належащо да жертваш, с цел да правиш това, което обичаш. И знам, че нещата не се случват просто по този начин. Не е единствено шансът. Но знаете ли, би трябвало сами да сътворяваме този шанс. Аз също трябваше да го основа. И желая да знаете, че постоянно ще ви поддържам, всички вас. Колкото по-добре се оправя един артист в работата и живота си, толкоз по-добре се оправя и студиото, което стои зад него. А колкото по-единни сме всички, толкоз по-хубав става живота ни ", съобщи той.

Той чака с неспокойствие да видя какво ще сътвори киното в бъдеще. " Ще продължа да върша всичко допустимо, с цел да допринеса и да оказа помощ на тази промишленост, която обичам.Току-що се върнах от фотоси в Южна Африка. Това е зашеметяваща страна. И има красива философия: назовава се Ubuntu - това значи, че човечеството се основава на множествено число, а не на само. Ubuntu значи - тук съм поради вас! И по този начин, благодаря на всички ви. Много благодаря ", добави той.

Актрисата, комедийна звезда, сценаристка и продуцентка Минди Кейлинг получи премията " Норман Лиър " за принос към малкия екран.

„ Казват, че колкото по-личен е вашият жанр на писане, толкоз по-универсален е той. А аз сигурно съм написала това, което е най - персонално за мен. И в действителност бях доста щастлива да мога да го направя. Фактът, че имам опцията да основа тези истории, е заслуга на икони като господин Норман Лиър, който проправи пътя за другите хора в малкия екран. Това са персони с доста нюанси, които от време на време са неуместни, различен път егоистични, само че постоянно занимателни и съпричастни с другия ", показа тя.

Отличията, раздавани от Гилдията на продуцентите, са считани за благонадежден барометър за триумф на " Оскар " -ите, които ще бъдат раздадени на 12 март. В професионалната организация членуват 8500 продуценти, работещи в киното, малкия екран и новите медии.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР