В Беларус беше направен опит за смяна на властта с

...
В Беларус беше направен опит за смяна на властта с
Коментари Харесай

Руският министър на отбраната: Западът финансира опита за смяна на властта в Беларус 

В Беларус беше изработен опит за промяна на властта с политическата и финансова поддръжка на Запада. Това съобщи съветският министър на защитата Сергей Шойгу.

На взаимно съвещание на колегиите на министерствата на защитата на Русия и Беларус Шойгу уточни, че промяната на властта е имала за цел да провали интеграцията сред двете страни в границите на Съюзната страна, както и да внесе ерес в руско-беларуските връзки.

Той акцентира, че дружно с сътрудника си Виктор Хренин осъждат сходни дейности и ги считат за неприемлива интервенция във вътрешните работи на други страни.

По думите на Шойгу Съединените щати дестабилизират вътрешнополитическата конюнктура в редица страни по света посредством технологията на по този начин наречените "цветни революции ".

Той дефинира като неспокойна и ситуацията на западната граница на Съюзната страна поради увеличеното военно наличие на НАТО.

Сергей Шойгу и Виктор Хренин разискаха също по този начин подготовката на стратегическото взаимно обучение "Запад 2021 ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР