В бързо производство по внесено от прокуратурата постановление с предложение

...
В бързо производство по внесено от прокуратурата постановление с предложение
Коментари Харесай

Бежанец е хванат с наркотици в куфара на летище Варна

В бързо произвеждане по импортирано от прокуратурата разпореждане с предложение за решение на делото с освобождение от наказателна отговорност и налагане на административно наказване на 34-годишен емигрант от Иран бе наложена санкция в размер на 1000 лв.. Това заяви от Варненския областен съд за Moreto.net.

Той бе приет за отговорен в това, че на 3 юли тази година при кацане на летище Варна с полет от чужбина и инспекция на багажа му, държал в дреха от куфара си пакетчета с високорискови наркотични субстанции – марихуана, хашиш и кокаин. Намерените у него опиати са в малко количество и с ниска стойност – общо за към 28 лв., заради което казусът се явява незначителен.

34-годишният обвиняем е неосъждан до момента за закононарушение от общ темперамент и неосвобождаван от наказателна отговорност. В негова тежест са направените разходи на досъдебното произвеждане. Веществените доказателства – остатъците от наркотичните вещества, се лишават в интерес на страната и следва да се унищожат след влизане в действие на решението.

Съдебното решение предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР