В българските училища учениците над 9-годишна възраст попълват анкета, в

...
В българските училища учениците над 9-годишна възраст попълват анкета, в
Коментари Харесай

Фрогоко: Содом и Гомор* в наши училища, евроанкета съдържа графа за ”друг” пол

В българските учебни заведения учениците над 9-годишна възраст попълнят анкета, в която би трябвало да отбележат и пола си. Вариантите са 4 - момче, момиче, друго и избирам да не споделям. Анкетата е част от платформата SELFIE на Европейската комисия, която се популяризира от Министерството на образованието.
Чрез SELFIE би трябвало да се възнамерява бъдещата цифровизация на образованието ни. Някои възпитаници към този момент са попълвали анкетата, други още не са я попълнили, оповестява Българска национална телевизия.

На въпрос към просветното министерство за какво в анкетата за пол попада рубрика " друго ", в случай, че това опонира на нашето законодателство, оттова дадоха отговор, че SELFIE се организира в 28 страни-членки на Европейския съюз. Методологията е ангажимент на Европейската комисия, а МОН само е популяризирало информацията по учебните заведения.

Вижте целия коментар по казуса на писатеря Недялко Славов, създателя на романа " Камбаната ":

" Това истина ли е? Каква е тая анкета в прорез с нашето законодателство? Как е позволено от МОН. Къде е Конституционният съд с решението си за ИК, къде е БПЦ, къде са институциите за протекция на детето? Или е фалшив вест?

Как е позволена въобще? Къде са родителите на тези деца? Кой естествен родител ще разреши такава подигравка с детето му? Трябва да разгласят цялостен протест, да забранят на децата си да попълнят тази перверзия. Или мозъците им са полирани от чалга? Да отиват в учебните заведения и да им окачват формулярите в тоалетната за огромна потребност. Това в действителност е Содом и Гомор.

Говори се, че анкетата е извършена в 900 български учебни заведения. Това е голям скандал! Къде сте, български родители, то е ясно, че няма кой различен да Ви отбрани децата. Защо спите. Защо не бойкотирате тая морална и нравствена престъпност!

Какво се случва, по дяволите? Ние да не сме в някаква клиника по евгенитика на фашисткия лекар Менгеле. Говори се, че анкетата е извършена в 900 български учебни заведения. Това е голям скандал! Къде сте, български родители, то е ясно, че няма кой различен да Ви отбрани децата. Защо спите. Защо не бойкотирате тая морална и нравствена престъпност! "

* Градовете Содом и Гомор са се трансформирали в синоними на неразкаян грях, а заличаването им – в пословична демонстрация на Божия гняв
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР