В България трябва да бъде въведено реално електронно управление. Това

...
В България трябва да бъде въведено реално електронно управление. Това
Коментари Харесай

Цветанов: В страната ни трябва да бъде въведено е-управление

В България би трябвало да бъде въведено действително електронно ръководство. Това сподели за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България” Цветан Цветанов, който е лидер на листата с претенденти за народни представители във Велико Търново и Благоевград за идния парламентарен избор.

„ С учредяването на Политическа партия „ Републиканци за България” дадохме ясна поръчка, че ще бъдем алтернативата на настоящето статукво. Днес дефинитивно е финализиран планът за управническа стратегия. България има потребност от явен небосвод, би трябвало ни отговор на въпроса накъде ще вървим след толкоз години на обърканост, тъй като сега опълчването - персонално и институционално, вреди на страната и във външнополитически проект ние изпускаме доста от значимите акценти за вероятност.

Днес повече от всеки път се нуждаем от действителни политики, които да могат да стигнат до хората. За мен главните това са правораздаване и господство на закона. В тази секторна политика предлагаме понижаване на политическата квота във Висш съдебен съвет и дейно делене на Висш съдебен съвет на колегии, въвеждане на самостоятелно конституционна тъжба, закриване на профилираното наказателно правораздаване “, добави Цветан Цветанов.

Сред целите в управническата стратегия на Политическа партия „ Републиканци за България” е въвеждането на действително електронно ръководство, сподели още Цветан Цветанов и добави, че това е тематика, която може да сплоти всички политици и политически обединения. Политическа партия
„ Републиканци за България” планува действителни политики за българите в чужбина посредством основаване на Министерство на българите в чужбина, въвеждане на електронно отдалечено гласоподаване за българите в чужбина, както и основаването на многомандатен изборен регион в чужбина, акцентира Цветан Цветанов. По този метод ще бъде чут гласът на над 2 милиона български жители в чужбина, означи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР