В България има 488 000 души с увреден слух, за

...
В България има 488 000 души с увреден слух, за
Коментари Харесай

Procter & Gamble прави рекламите си достъпни за хора със слухови увреждания

В България има 488 000 души с повреден слух, за които естествените ежедневни действия, като да вземем за пример да гледат телевизия, са предизвикателство. В множеството случаи това се трансформира в сериозен проблем от позиция на еднакъв достъп до информация. За да се оправи с този проблем и да построи по-приобщаващ свят, Procter & Gamble, компанията произвеждаща марки като Gillette, Pantene и Fairy, прави наличието си налично и разбираемо за общността на хората с увреждания.

От юли компанията стартира да излъчва реклами с български надписи, с цел да помогне на хората с друго равнище на загуба на слуха да получат достъп до същата информация като всички останали. Първите марки на P&G, които излъчваха реклами със надписи, бяха Fairy, Always, Head&Shoulders и Lenor, което направи задачата на компанията за един по-приобщаващ свят една крачка по-близо. В момента в България 70% от P&G рекламите в ефир се излъчват със надписи.

„ Бихме желали да благодарим на нашите сътрудници, малките екрани и организации. Само в случай че всички от промишлеността обединят напъните си, ще можем да създадем обществото ни по-приобщаващо. Пътуването ни преди малко стартира, само че ще продължим да поставяме старания и да приказваме за казуса, с цел да бъдем мощ за напредък и положително. Ще се стараем да даваме образец и по този начин други да се причислят към идеята “, съобщи Мариана Кордопати, Старши маркетинг и търговски шеф на P&G за Югоизточна Европа.

Ние, в P&G, се ангажираме да създадем по-приобщаващ свят за всички - както в, по този начин и отвън нашата компания. Това включва и хората с забележими и невидими увреждания. Осъзнаваме голямата отговорност да подтикваме смяната за нашите чиновници, както с нашите марки, по този начин и посредством сътрудниците ни и в нашите общности. Напредваме всеки ден и признаваме, че към момента имаме работа, с цел да създадем нашата компания, марки и услуги още по-приобщаващи за хората с увреждания. Включваме консуматори и чиновници с увреждания в дизайна на нашите артикули, опаковки и реклами, с цел да създадем по -достъпен свят и по-добро преживяване за всички. Колкото по-достъпен е светът посредством приобщаващи артикули, опаковки, реклами и услуги, толкоз по-малко хора ще се усещат изолирани.

#LeadWithLove.

За Procter&Gamble

P&G обслужва потребителите по целия свят с една от най-силните гами надеждни, качествени и лидерски марки, в това число Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® и Whisper®. Общността на P&G оперира в към 70 страни по света. Посетете за последните вести и информация за P&G и техните марки. За други вести, свързани с P&G, посетете.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР