В България eMAG оперира от 11 години, за което време

...
В България eMAG оперира от 11 години, за което време
Коментари Харесай

За eMAG еднаквата такса за доставка до easybox е следващата стъпка в развитието на електронната търговия

В България eMAG оперира от 11 години, за което време се потвърди като водеща компания в областта на електронната търговия в страната, предлагайки необятна гама артикули, положителни цени и атрактивни промоционални акции. Силвиу Гугуи, шеф на " eMAG България ", разяснява новата услуга, която платформата вкарва - идентична такса за доставка до easybox.

 Силвиу Гугуи, шеф на
Силвиу Гугуи, шеф на " eMAG България "

Г-н Гугуи, неотдавна " eMAG България " вкара нова услуга - идентична такса за доставка до easybox; бихте ли обяснили какво тъкмо съставлява тя?

С тази услуга клиентите на eMAG ще имат още по-опростен развой на покупка и единни стандарти за доставка до easybox, като без значение дали поръчват от eMAG или от Marketplace търговец на платформата, те ще заплащат идентична такса за тази доставка на отговарящи на изискванията за доставка до easybox артикули. Еднаквата такса за доставка е идната стъпка потребителите да имат еднообразно чудесно преживяване на платформата ни, без значение дали пазарят артикул, предлаган от eMAG или от Marketplace търговец.

Еднаквата такса се явява отговор на зараждащите трендове в потребителските привички, или по-скоро е метод за поддръжка на търговците на eMAG Marketplace и растежа на платформата?

Всъщност е композиция от всичко това, както и проява на нашето предпочитание постоянно да бъдем в авангарда на електронната търговия, предлагайки през днешния ден услуги, основани на софтуерни нововъведения, от които клиентите ще имат потребност на следващия ден. Еднаквата такса дава отговор на най-новите трендове в бранша на електронната търговия, защото хората търсят решения, които са допустимо най-прости, предоставящи им еластичност в образуване на времето им, спестяващи време и грижи. Заедно с това в България нашата платформа дава на повече от 6000 Marketplace търговеца канал за осъществяване на техните продажби в страната и чужбина, достигайки до милиони евентуални клиенти - и тази услуга в допълнение ще им помогне да развият своя онлайн бизнес. Това е и метод да подкрепим локалното предприемачество и екологичния избор.

Новата услуга е осъществена посредством easybox - по какъв начин се възприема тази алтернатива за доставка на българския пазар?

През последните години с помощта на ускореното развиване на електронната търговия на групово равнище eMAG влага в решения, предопределени да подобрят потребителското преживяване при извършване на покупки и да отговорят на потребността на клиентите да завоюват свободно време за значимите неща в живота им. Така услугата easybox, създадена от Sameday, която разрешава взимане и връщане на поръчка когато и да е наоколо до дома или офиса, е налична в огромните градове и страната с над 240 easybox шкафчета все още. Днес, една година след стартирането на easybox в България, този тип доставка се приема доста добре от клиентите на eMAG и в този момент, с новата ни услуга, имаме вяра, че ще бъде възприета от още повече клиенти, които ще оценят удобството и преимуществата на тази опция за доставка.

Колко коства сега единната такса за доставка на eMAG?

За стартирането на новата услуга и с цел да могат потребителите персонално да се уверят в преимуществата й, предлагаме безвъзмездна доставка до шкафчета easybox за поръчки над 19.99 лева - на равнище търговец, а не за обща сума на поръчката в кошницата. Ако в пазарската кошница има артикули от разнообразни търговци, тези над 19.99 лева от един търговец ще бъдат с безвъзмездна доставка. За поръчки, съдържащи артикули под тази сума (като се вземат поради единствено продуктите от един търговец), таксата за доставка до шкафчета easybox ще бъде закрепена на 3.99 лева за всяка поръчка на равнище търговец, без значение от кой търговец в платформата eMAG е направена, стига поръчаните артикули да могат да бъдат доставени до шкафче. По този метод над 3 милиона предложения, отговарящи на изискванията за доставка до easybox и от разнообразни търговци, в този момент идват със спестявания за клиентите.

Повече детайлности за новата идентична такса за доставка на eMAG можете да намерите.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР