В английския град Флинтшир, Уелс, осемгодишно момче спаси майка си,

...
В английския град Флинтшир, Уелс, осемгодишно момче спаси майка си,
Коментари Харесай

Майка на две деца беше спасена от 8-годишния си син СНИМКИ

В британския град Флинтшир, Уелс, осемгодишно момче избави майка си, която имала анафилактичен потрес, оповестява " Мирър ".

34-годишната Дженифър Лемб, майка на две деца, била у дома със сина си Уилям. Жената изяла шоколад, който провокирал тежка алергична реакция, и почнала да се задушава. Тя почнала да хвърля движимости и да издава звуци, с цел да притегли вниманието на детето.

Уилям хукнал към майка си и след това извикал кола за спешна помощ. Лемб си спомня позвъняването на своя наследник: „ Не чух целия диалог, само че си припомням по какъв начин той сподели на диспечера:„ На мама й е неприятно, тя се задушава. “



Момчето бързо изпълнило рекомендациите на лекаря: той положил майка си на пода и сложил главата й обратно, с цел да отвори дихателните пътища. След това детето отворило входната врата за медиците и почнало да чака идването им.

" Лекарите дойдоха след 10 минути ", споделя Лемб. - Но Уилям без подозрение избави живота ми. Жената била откарана в болничното заведение, където са направени проби по отношение на повода за алергията.



Майката благодари на сина си и го назовава воин. „ Малко обезпокоен от похвалите. Той има вяра, че на негово място всеки би направил това. Но за мен той е същинска суперзвезда. Той е единствено на осем години “, акцентира майката.



„ В началото малко се уплаших, само че по-късно се взех в ръце и се успокоих “, изяснява Уилям.

Източник: blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР