В английския град Бристол куче порода чихуахуа случайно се изхожда

...
В английския град Бристол куче порода чихуахуа случайно се изхожда
Коментари Харесай

Чихуахуа едва не уби стопанката си

В британския град Бристол куче порода чихуахуа инцидентно се изхожда в устата на 51-годишната Аманда Хомо. Жената е откарана в болница.

Любопитният случай се случил, когато Аманда спи. По това време чихуахуа на име Бел получава припадък на тежка диария. Част от екскрементите попаднали в устата на Аманда, тя незабавно изтичала до банята, само че в този миг синът й бил под душа.

„ Беше непоносимо, тичах като луда няколко часа – не можех да се отърва от усета в устата си “, призна пострадалата.

Жената се обадила на лекарите, предписали й болкоуспокояващи за стомашни конвулсии и я посъветвали да пие доста вода, с цел да прогони инфекцията, пише Daily Mail. След известно време се почувствала още по-зле и още веднъж се обадила на лекарите.
 amanda hommo, болен, amanda hommo dog Лечението на Аманда продължи 3 дни, дадоха й електролити и глюкоза. 
Аманда била отведена в Кралската болница в Бристол и й била сложена интравенозна инжекция. Експертите диагностицирали стомашно-чревна зараза, попаднала в тялото с кучешки изпражнения.

Наблюдението е продължение на 3 дни, на пациента са дадени електролити и глюкоза.

" Преди да ми сложат капкомер, не можех да хапвам. Крампите се влошаваха, даже ги усещах в краката си. Бях мощно обезводнена заради заболяване и диария, бъбреците ми се свиха на половина ", разказа Аманда положението си.

Лекарите признаха, че в никакъв случай до момента не са се сблъсквали с сходни случаи. Бел е заведена на ветеринар и на кучето са предписани антибиотици за смутен корем.

Аманда Хомо даде обещание да бъде по-внимателна към позите, в които спи.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР