В американския щат Калифорния арестуваха учителка за сексуален тормоз над

...
В американския щат Калифорния арестуваха учителка за сексуален тормоз над
Коментари Харесай

Учителка в САЩ арестувана за секс с ученик и тормоз над ученичка

В американския щат Калифорния арестуваха учителка за полов тормоз над двама възпитаници от друг пол, заяви The Chronicle.

40-годишната Берта Адриана Блек беше арестувана и настанена в пандиза на окръг Ориндж на 14 август. Жената е упрекната за един случай на полов тормоз и два случая на напиване на малолетни.

Берта Блек и брачният партньор й Джон Блек са били уволнени от учебното заведение в щата Вашингтон след тъжба на ученичка, гласят правосъдни документи. Момичето твърди, че двойката й е дала да пие алкохол и се е пробвала да влезе в полови връзки с нея. По време на следствието детективите стигнаха до някогашен възпитаник от същото учебно заведение, който сподели, че учителката е правила секс с него два пъти, когато е бил на 17 години.

След това Берта Блекбе задържана, въпреки да се бе преместила от щата Вашингтон в щата Калифорния. Все още няма повдигнати обвинявания против брачна половинка на учителката. Ученичката, която упрекна Блек в напиване, е завела дело за 500 000 $ против учебния регион, където е била подложена на полов тормоз.

На арестуваната в щата Калифорния учителка й е наложена гаранция в размер на $50 000. Следващото правосъдно съвещание ще се състои на 23 август. Все още не е известно дали дамата ще изиска екстрадиция в щата Вашингтон или ще избере да бъде съдена в Калифорния.

В Съединени американски щати зачестиха случаите, при които учителки си разрешават полов тормоз над възпитаници, само че и ученички. По-рано беше обявено, че 42-годишната помощник-учителка Шондра Картрайт е задържана за секс с възпитаник. Според следствието дамата е била в интимна връзка с непълнолетника в продължение на две години. Това бе открито от кореспонденцията, която дамата и ученикът са водили в интернет. Детективите настояват, че през това време помощник-учителката е " изнасилилаученика към 15 пъти ". В момента Картрайт е арестувана, тя е упрекната за " полово принуждение от длъжностно лице " и " неведнъж обезчестяване на дете ". Делото е отнесено до съда.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР