В американската военна авиобаза във Федерална република Германия Рамщайн (Рейнланд-Пфалц)

...
В американската военна авиобаза във Федерална република Германия Рамщайн (Рейнланд-Пфалц)
Коментари Харесай

Започна срещата за военна подкрепа на Украйна в американската база Рамщайн

В американската военна авиобаза във Федерална република Германия Рамщайн (Рейнланд-Пфалц) стартира следващата среща за отбранителната поддръжка на Украйна, оповестява " Укринформ “ .

В очната среща на контактната група, която се организира по покана на министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин, вземат участие представители на към 50 страни - ръководители на отбранителни ведомства и високопоставени военни.

Във военновъздушната база дойде и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, Германия е показана от министъра на защитата Кристин Ламбрехт.

Участниците в срещата възнамеряват да " обсъдят продължаващата рецесия в Украйна и другите провокации пред сигурността, пред които са изправени съдружниците и сътрудниците на Съединени американски щати “, обявиха от командването на Съединени американски щати в Европа преди събитието.

Както беше обявено, предходната неделя министър председателят на Украйна Денис Шмигал по време на посещаване в Берлин изиска да бъдат предоставени на Киев бойни танкове Leopard 2.

Германия към този момент достави Panzerhaubitze 2000 и реактивни системи за залпов огън (РСЗО) MARS-II и доста други оръжия. Но Берлин към момента се колебае с даването на своите бойни танкове.

Това е третата среща на контактната група в авиобазата Рамщайн, първата се организира в края на април.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР