В аматьорските футболни дивизии на Англия винаги е интересно. За

...
В аматьорските футболни дивизии на Англия винаги е интересно. За
Коментари Харесай

В Англия се прочуха: Съдия надува хармоника, вместо свирка

В аматьорските футболни дивизии на Англия постоянно е забавно. За страдание обаче, организацията към дуелите не постоянно е на равнището, което сме привикнали да гледаме в първите няколко ешелона в родината на футбола.

Преди няколко дни тимовете на Триптрий Енджайн и Стенли Роувърс се проведоха контрола, само че не всичко протече по проект.

Двата отбора се явиха на уречения стадион, само че след известно време стана ясно, че никой от управленията на двата клуба не е обезпечил рефер. Разбира се, незабавно се стигна до импровизация и с тежката задача да управлява мача се зае почитател от публиката.

След като получи нужната екипировка обаче, породи нов проблем – от двата отбора не съумяха да му намерят свирка. От щаба на Триптрий обаче демонстрираха досетливост. Един от ръководителите изтича до персоналната си кола, която бе паркирана около терена и извади… хармоника.

В последна сметка, мачът протече без спомагателни затруднения, макар че публиката по трибуните избухваше в смях при всяко присъждане на рефера.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР