В 70-ия ден на протести с искане на оставки на

...
В 70-ия ден на протести с искане на оставки на
Коментари Харесай

Ден 70: Униформени изведоха барикадиралите се в парламента майки

В 70-ия ден на митинги с искане на оставки на държавното управление на Бойко Борисов и на основния порукорор Иван Гешев протестиращи майки от " Системата ни убива " се барикадираха в Народното събрание и прекараха там съвсем целия ден. Към 18 часа в сряда чиновници на НСО принудително изведоха протестиращите. Хората бяха извеждани един по един от униформените, като някои от тях бяха носени и влачени. В знак на взаимност стотици протестиращи блокираха бул. " Дондуков "

Домати, яйца, бутилки минерална вода летяха към десетки полицейски чиновници, които бяха строени пред входа на някогашния Партиен дом. Чуваха се възгласи " Оставка " и " Сърце и душа за България ".

В 18.30 часа Мая Манолова от Изправи се.бг излезе от постройката. Преди нея от постройката излезе и 25-годишният Христо, който е в инвалидна количка.

" Протестиращите бяха изхвърлени с боричкане, с побутване, с ритници ", сподели Манолова пред публицисти. Тя посочи, че е била в Народно събрание за съвещание на парламентарната комисия по енергетика и акцията не е била проведена.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР