В 652 секции в Трети избирателен район Варна приключи изборният

...
В 652 секции в Трети избирателен район Варна приключи изборният
Коментари Харесай

РИК Варна: Двама души снимаха вота си, единият е уличен

В 652 секции в Трети изборен регион Варна завърши изборният ден, заяви на конференция ръководителят на РИК - Варна Велин Жеков.

В 7 от 543 секции с машинно гласоподаване е имало проблем с машините. При тях е преминато към гласоподаване с бюлетини. Не са регистрирани съществени проблеми в секциите.

В 109-а секция в регион " Приморски " са хванали човек, който е снимал вота си. Извикана е полиция и е изработен протокол. Преди него различен човек е снимал избора си, само че той е избягал. Изборният ден в област Варна завърши в спокойна конюнктура, оповестяват от полицията. Изборният развой във всички секции на територията на района е завършил. Няма данни за зародили съществени произшествия. Днес чиновниците на бранш „ Български документи за идентичност “ в ОДМВР Варна, след подадени заявки от жител, са издали общо 22 бр. удостоверения.  От 06 юли до днес  са издадени общо 101  удостоверения. ОДМВР - Варна е основала нужната организация за защита при превозването на книжата и материалите от изборите. Все още няма дефинитивни данни за изборната интензивност в област Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР