В 60% от случаите ракът на простатата се появява без

...
В 60% от случаите ракът на простатата се появява без
Коментари Харесай

Мотопоход в подкрепа на борбата с рака на простатата

В 60% от случаите ракът на простатата се появява без признаци , което попречва ранното му разкриване. Първото си проучване мъжете би трябвало да създадат, когато навършат 45 години. Мъжете от 65 до 75 години би трябвало да се изследват всяка година. При мъже с фамилна обремененост рискът да се разболеят от рак на простатата е с едем пъти по –висок, по тази причина и първото проучване би трябвало да се направи доста по-рано.

При ранна диагностика ракът на простатата може да бъде оздравял напълн о, твърдят експертите. В София през днешния ден се организира благотворителен мотопоход на джентълмените в поддръжка на мъжете с рак на простатата.

Рак на простата - преди всичко по периодичност при мъжете у нас, експерти желаят съвременно лекуване

Световната самодейност в поддръжка на битката с болестта-  рак на простатата поражда в Австралия през 2012 година Благодарение на акцията хиляди участници от целия свят вършат благотворителни обиколки с мотори всяка година в тъкмо избран ден. П рез 2016 година в символ на взаимност в идеята се включват 56 000 мотористи от 500 града в 90 страни, а през тази година се чака присъединяване да вземат над 100 страни. Мъже в костюми и с ретровмотори се събраха през днешния ден по обед и в центъра на София, с цел да поддържат идеята.

Ракът на простатата е заболяване особено за възрастните мъже. Най-високият пик на заболеваемостта е сред 65 и 75 години . Уловен на време ракът на простатата може да бъде оздравял, безапелационен е доктор Радослав Мангалджиев, шеф на Отделение по химиотерахия при  Специализираната болница за онкологични болести в София. Заболяването от време на време протича без признаци, предизвести доктор Мангалджиев.

Холивудската звезда Бен Стилър се излекува от рак на простатата

В България стойностите на заболеваемост от рак на простатата са междинни и на 100 хлидяи души от това заболяване страдат към 40 индивида.  
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР