Уязвима пенсионерка почина сама, тъй като не успя да се

...
Уязвима пенсионерка почина сама, тъй като не успя да се
Коментари Харесай

Жена умира сама в дома си, след като счупен телеграфен стълб я накара да „не може да се обади за помощ“

Уязвима пенсионерка умря сама, защото не съумя да се обади за помощ, когато телеграфен дирек беше развален - и не беше поправен повече от на седмица.

Маргарет Грийн не можа да употребява персоналната си тревога, която уязвимите хора могат да употребяват, с цел да получат поддръжка, в случай че имат потребност от помощ или попаднат в незабавна обстановка, откакто кола се блъсна в стълба в Маерди, юг Уелс, петък, 1 декември. Хора, които познаваха Маргарет, както и други поданици с персонални аларми, се оплакаха на BT Openreach да поправи структурата - само че се твърди, че нищо не е направено. Маргарет е умряла в дома си в неделя на 10 декември, настояват другари.

Кери Кумбс, която живее наоколо и на която фамилията на Маргарет е дало позволение да приказва за гибелта й, сподели, че даже се е свързала с депутата си в сряда, 6 декември. Крис Брайънт, народен представител от Лейбъристката партия от Ронда от 2001 година, сподели, че той и жителите са преследвали BT Openreach да поправи стълба, откогато е паднал. Той разказа гибелта на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР