Уволниха дисциплинарно служителят на БГТОЛ на Дунав мост след обидите

...
Уволниха дисциплинарно служителят на БГТОЛ на Дунав мост след обидите
Коментари Харесай

Уволниха служител на БГТОЛ, обиждал чужденец, преминаващ през Дунав мост

Уволниха дисциплинарно служителят на БГТОЛ на " Дунав мост " след обидите към преминаващ чужденец. Това заяви на брифинг вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов. В събота той разпореди цялостна инспекция по отношение на публикувания в медиите сигнал за " неприемливо държание " на служителя. 

" Установено е, че е осъществено неприемливо дисциплинарно нарушаване, което освен нарушава всички правила и правила, само че и опетнява облика на министерството и администацията. А от там и на България като цяло. В АПИ е издадена заповед за дисциплинарното уволняване на дееца и той е уволнен. Към момента изпратената заповед или му се връчва или ще му се връчи и от през днешния ден той към този момент не е наш чиновник ", съобщи още Грозданов. 

На молдовския жител е наложена санкция, тъй като е карал без винетка в продължение на 15 минути преди да си закупи такава. Автомобилът му е регистриран от системата и санкцията е несъмнено дължима, посочи министър Гроздан Караджов.  " Митничарите са потърсили помощ от чиновниците на АПИ, с цел да обяснят на чужденеца за какво дължи санкция от 36 ево. Той е употребил път от Републиканската пътна мрежа и едвам след 15 минути, когато е засечен на първата рамка е отишъл и си е купил нужната винетка. Нарушението е записано, сумата е била дължима. Платено е в кеш, само че е платено на гишето на митниците, които са наш контрагент ", изясни вицепремиерът по отношение на данните от назначената инспекция.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР