Уволнението на Иван Баканов от позицията ръководител на Службата за

...
Уволнението на Иван Баканов от позицията ръководител на Службата за
Коментари Харесай

Украинският парламент отстрани началника на вътрешното разузнаване. Зеленски уволни още един висш служител

Уволнението на Иван Баканов от позицията началник на Службата за сигурност на Украйна (ССУ) беше утвърдено с огромно болшинство, оповестиха няколко украински депутати в „ Телеграм “. Ръководителят на политическата секта на Зеленски сподели, че уволнението на основния прокурор Ирина Венедиктова също е било утвърдено с гласоподаване в Народното събрание.

По-късно Зеленски разгласи, че е уволнил още един от заместник-ръководителите на ССУ, само че не даде детайлности. В своето вечерно видеообръщение той също по този начин заяви, че е назначил петима нови районни шефове в ССУ.

В свое изказване в „ Телеграм “, оповестено минути преди да бъде доказано, че е уволнен, Баканов сподели, че през неговия мандат са били позволени „ неточности “, само че той е горделив от свършената работа.

След гласуването водачът на ръководещата партия и непосредствен съдружник на Зеленски Давид Арахамия написа в „ Телеграм “, че Венедиктова „ остава в тима “ и загатна, че тя ще бъде назначена на дипломатическа позиция, предава Българска телеграфна агенция. „ Нейният опит ще бъде потребен на страната на нова позиция, която би трябвало да бъде подсилена от професионални мениджъри и юристи “, написа той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР