Увереност. Самочувствие. Вяра. Смелост. Сила. Или просто Жена. Това е

...
Увереност. Самочувствие. Вяра. Смелост. Сила. Или просто Жена. Това е
Коментари Харесай

До всички силни жени: Красиви сте и заслужавате най-доброто!

Увереност. Самочувствие. Вяра. Смелост. Сила. Или просто Жена. Това е тя. На външен тип е нежна. Но е по-мъж от всеки мъж, с който ориста я среща. Силната жена е самостоятелна. Тя рискува. И е подготвена да понесе следствията. Тя е тази, която в никакъв случай няма да чуеш да споделя „ не мога “. За нея няма невъзможни неща. Знае какво желае и не се опасява да го получи. Безчувствена? Само наподобява такава. Всъщност нейното сърце е доста огромно.

Тя е великодушна и добра – само че единствено с тези, които заслужават. И доста добре разпознава хората. Никога няма да я чуеш да плаче. Може би го прави, само че единствено нощем – когато всички спят. Никога няма да я чуеш да се оплаква. Да, животът ѝ не е елементарен, само че все пак тя му се любува. Силната жена е по едно и също време мъж и жена. Силна и смела, само че в това време толкоз нежна и красива. Това е тя. Жената!

Представяме ти нещата, които в никакъв случай не би направила мощната жена.

Да се интересува от мнение на останалите

Единственото мнение, което има значение е нейното лично. Мислите ли, че жена, която следва своите цели и не се опасява от нищо, ще се въздейства от това, какво мислят другите за нея? За нищо на света тя не би позволила това. Силната жена е тази, която чудесно знае коя е. Тези, които същински държат на нея, ще бъдат до нея и няма да се интересуват от нещата, които се приказват по неин адрес. Останалите – те са били просто краткотрайно присъстващи лица в живота ѝ. И тя повече от ясно схваща това. Те са просто урок.

Да се държи жестоко с хората

Силната жена има огромно сърце. Тя е същинска и откровена. До болежка почтена и откровена. Винаги споделя това, което мисли. Но тя също по този начин е и човек с основно „ Ч “. Държи се благо с хората и в никакъв случай не си разрешава да нагруби някой. Тя е интелигентна. И знае, че животът не е елементарен. И всеки човек води своята борба. Страда за нещо и си има проблеми. Точно по тази причина е и толкоз деликатна и тактична с хората. И в никакъв случай не би засегнала някого съзнателно. Добре сортира думите си, а когато не е съгласна – просто се усмихва. Тя е един мощен, само че доста благ герой, който на първо място е запазил човечността си.

Да се преструва

Не играе роля. Няма задни мисли. Чиста, откровена, неподправена. Винаги е себе си. Не се срами да покаже на света своята същина. Не се пробва да бъде другар на всеки. Нито търси непознатото внимание. Не желае да впечатли никого. Не се нуждае от хвалебствие, с цел да се почувства по-добре. Знае за отровата в думите на хората и за сладникавите, неискрени похвали. Лъжите са ѝ непознати. Не желае да бъде харесвана от всички, нито пък харесва всички.

Да се нуждае от мъж, с цел да бъде щастлива

Това не значи, че не изпитва потребността да се влюби. Но желае да срещне единствено и само тази обич, за която си коства. Наслушала се е от толкоз празни приказки и обещания. Гади ѝ се от тях и от всички мъже, които си играят с възприятията на дамите. Тя не би позволила някой инцидентен до сърцето си. Нито разрешава да бъде засегната. Знае какъв брой боли, само че също по този начин знае и по какъв начин да го предотврати към този момент. Опитът учи. Неуспешните любови също. А тя желае нещо друго, нещо същинско. Но в същото време знае по какъв начин да бъде щастлива и сама. И може да се пристрасти към самотата – която в действителност не е толкоз страшна, в противен случай.

Страхува се да отстоява себе си

Пълни нелепости. Истинската жена отстоява своите вярвания, възгледи и себе си. Уважава мнението на останалите, само че в никакъв случай не би разрешила на някого да я убеди, че нейната позиция е неверна. Твърде уверена и сигурна е в себе си, с цел да го допусне. Дори и целият свят да е против нея – тя няма да отстъпи. До последно ще държи на думата си. Не кара никого да има вяра в това, в което и тя. Може би на доста хора нейното държание няма да се хареса, само че единствено същинските почитат честността и способността някой да е толкоз открит.

Да демонстрира пренебрежение

Силната жена е тази, която почита даже враговете си. Тя има вяра, че уважението е от огромно значение за сполучливата връзка, както и индикатор за твоето образование и същина. Никога не се пробва да омаловажи някого, нито да се подиграва. Подава ръка на всеки, на кого има опция да помогне. Вярва, че ние сме тук, с цел да си оказваме помощ и поддържане. Светът би бил едно доста по-красиво място за живеене в случай че имаше повече от тези дами, които да мислят по този начин.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР