Увеличава се броят на жертвите след срутване на магистрала в

...
Увеличава се броят на жертвите след срутване на магистрала в
Коментари Харесай

Трагедия след срутване на магистрала Китай: Броят на жертвите се увеличава

Увеличава се броят на жертвите след сриване на автомагистрала в Китай. 36 души са починали в южната китайска провинция Гуандун, съобщи ДПА, като се базира на държавната осведомителна организация Синхуа.

Открити са още три автомобила, които са станали жертва на сриването. По-рано беше обявено за 19 починали.

Срутването на 18-метров сектор от пътя край град Мейчжоу на скоростната автомагистрала Мейчжоу-Дабу е станало след няколко дни на проливни дъждове в региона.

 Магистрала в Китай се срути, има жертви и ранени (ВИДЕО И СНИМКИ) Светът 2 мин. Магистрала в Китай се срути, има жертви и ранени (ВИДЕО И СНИМКИ)  Кога ще бъде отворена правата от Автомагистрала „ Струма “, на която се срути стена? България 2 мин. Кога ще бъде отворена правата от Автомагистрала „ Струма “, на която се срути стена?  Подпорна стена се срути на Автомагистрала „ Струма България 2 мин. Подпорна стена се срути на Автомагистрала „ Струма ", придвижването е затруднено (СНИМКИ)  Рестарт на Автомагистрала „ Струма “: Отсечката в посока София-Кулата ще минава отвън Кресненското дефиле България 3 мин. Рестарт на Автомагистрала „ Струма “: Отсечката в посока София-Кулата ще минава отвън Кресненското дефиле  Магистрала в Китай се срути, има жертви и ранени (ВИДЕО И СНИМКИ) Светът 2 мин. Магистрала в Китай се срути, има жертви и ранени (ВИДЕО И СНИМКИ)  Кога ще бъде отворена правата от Автомагистрала „ Струма “, на която се срути стена? България 2 мин. Кога ще бъде отворена правата от Автомагистрала „ Струма “, на която се срути стена?  Подпорна стена се срути на Автомагистрала „ Струма България 2 мин. Подпорна стена се срути на Автомагистрала „ Струма ", придвижването е затруднено (СНИМКИ)  Рестарт на Автомагистрала „ Струма “: Отсечката в посока София-Кулата ще минава отвън Кресненското дефиле България 3 мин. Рестарт на Автомагистрала „ Струма “: Отсечката в посока София-Кулата ще минава отвън Кресненското дефиле

Свидетели описват пред локалните медии, че са чули мощен звук и са видели по какъв начин зад тях се е отворила дупка с широчина няколко метра, откакто са минали около пътния сектор, който е бил на път да се срути. Причината за случая се проверява.

Обилните превалявания не са необичайност в провинция Гуандун, само че в последно време те са извънредно мощни. Равнището на водите в региона на делтата на Перлената река е повишено рисково. Наводнения са регистрирани и в градове и села в северната и южната елементи на Гуанчжоу.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР