Уведомен бил и Центърът за спешна и неотложна медицинска помощ,

...
Уведомен бил и Центърът за спешна и неотложна медицинска помощ,
Коментари Харесай

Разкриха случая с „изоставеното бебе“ в Перник

Уведомен бил и Центърът за незабавна и неотложна здравна помощ, откъдето детето било поето и настанено за обзор в болница.

За по-малко от три часа пернишки криминалисти изясниха сигнала за изоставено бебе, заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи Венцислав Алексов, представен от Дарик.

В хода на подхванатите дейности криминалистите изяснили, че преди няколко дни бащата на 8-месечно момиченце го оставил на грижите на някогашната си брачна половинка.

Жената работела в пернишко учебно заведение и през днешния ден имала часове. Нямала на кого да остави пеленачето, по тази причина го взела със себе си в учебно заведение и го оставила на друга нейна колежка, до момента в който организира часовете си.

Тази информация стигнала до шефа на учебното заведение от трета преподавателка и по този начин били известени органите на реда.

Установени са родителите на момиченцето и те се търсят. То е в положително общо положение, поставят се нужните медицински грижи за него. Уведомени са Отделът за протекция на детето в Перник и прокуратурата.

Работата по случая продължава, прецизира Областната дирекция на МВР-Перник.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР