Уважаеми съграждани,През последните месеци всеки ден се докосвах до вас,

...
Уважаеми съграждани,През последните месеци всеки ден се докосвах до вас,
Коментари Харесай

Диана Иванова: Пожелавам успех на избрания кмет Пенчо Милков!

Уважаеми съграждани,

През последните месеци всеки ден се допирах до вас, до вашите очаквания, наслади, неволи и до вашата болки, фантазии и въжделения.

Много от вас повярваха в мен като персона, експерт и претендент на ГЕРБ за кмет на Община Русе. Повярваха в Програмата ни за ръководство и дадоха своя безапелационен избор и на първия, и на втория тур от локалните избори 2019 година.

Благодаря ви, че изразихте дейната си гражданската позиция!

Благодаря ви за доверието от сърце и душа!

Наред с това обаче е редно да доклада и апатията на огромна част от съгражданите ни, изразена посредством ниската изборна интензивност. Желанието ми бе да стабилизирам дясното пространство в Русе, само че резултатите ясно демонстрират, че обединяването на дясното е в друга посока.

Самата аз ще последвам и показвам своята дейна гражданска позиция и ще продължа да оказвам помощ за възстановяване средата на живот в Русе.

Поздравявам господин Милков с безапелационния резултат и му поисквам триумф като кмет на Община Русе. Надявам се, че дружно със своя екип ще продължи европейското развиване на нашия град и ще отговори на упованията освен на тези, които го поддържаха, само че и на всички русенци, които милеем за града си.

Пожелавам триумф и на всички почтени персони, които избрахме в Общинския съвет и които ще работят през идващите четири години за просперитета на града ни.

Русе заслужава прелестно бъдеще с общата воля и Божията помощ!

Диана Иванова,

Кандидат за кмет на Община Русе от Политическа партия ГЕРБ
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР