Уважаеми приятели,С дълбока скръб ви съобщаваме, че късно снощи -

...
Уважаеми приятели,С дълбока скръб ви съобщаваме, че късно снощи -
Коментари Харесай

Почина Ники от Асеновград, който дълго се бори с рака

" Уважаеми другари,

С дълбока тъга ви оповестяваме, че късно нощес - 08.03.2020, ни напусна нашият другар Николай Иванов. Думите са малко, с цел да бъде разказана загубата му. Той бе наследник, внук, брат и другар, човек изпълнен с религия, обич и сила, с която заразяваше всички към него. Не спря да се бори с подлата болест, когато доста други биха се отказали, или просто не биха издържали.

``
реклама
Истински мъж и воин, който въодушевяваше хората. Мир на праха ти, братле! ", написа във Facebook другар на фамилията и част акцията в обществените мрежи " Да помогнем на Николай! ".

Припомняме, че Ники от Асеновград остана в тежко положение в болничното заведение в Испания след последните две хирургически интервенции, осма и девета подред.

" През всички тези години на битка, Ники в никакъв случай не е бил в по-трудна обстановка. Битката му е извънредно тежка. Всеки ден прави физиотерапия, тъй като не е ставал от леглото повече от месец. Болките му са изтощаващи. Духът му, обаче е непреклонен! Такъв, какъвто го познаваме. Този ежедневен пъкъл би смазал всеки. Не и него! ", писаха негови близки в обществените мрежи.

Близо 10 години Ники се лекува в университетска клиника в Навара, Испания от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази. Младият мъж мина през тежки медицински процедури, които омаломощиха освен тялото, само че и бяха същинско тестване за психическата му издръжливост. Последните две години бяха най-трудните за асеновградчанина. Хиляди българи се включиха в благотворителните акции за събиране на средства за лекуването му, Община Асеновград също неведнъж отпускаше пари от бюджета си, само че, за жалост, заболяването ни лиши Николай.

Изказваме откровени съболезнавания на околните!

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да с
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР