Уважаеми приятели,Благодаря на всички българи в страната и в чужбина,

...
Уважаеми приятели,Благодаря на всички българи в страната и в чужбина,
Коментари Харесай

Обръщение на вицепрезидента Илияна Йотова към читателите на ДУМА

Уважаеми другари,

Благодаря на всички българи в страната и в чужбина, които дадоха своя глас за нашия екип с президента Румен Радев! Признателни сме за напъните на всяка от партиите и организациите, които ни поддържат, на всеки български жител, който има вяра, че единствено дружно можем да се преборим за свободна и обективна България! Разчитаме уроците, страховете и подозренията на хората, които не отидоха до урните. Борим се и за тяхното доверие!

С още по-голяма упоритост и с вашата поддръжка продължаваме напред. Бедността, неравенствата и неналичието на държавност са национално злополучие. Наша задача е да се оправим - да няма към този момент няколко Българии в страната ни, да няма разделяне на център и външна страна, всяко дете да има еднакъв старт в живота, без значение дали се е родило в огромния град или в дребното село. Затова подкрепихме площадите на недоволството и застанахме зад идеята, която сплотява хора с разнообразни политически визии и ползи - да си отвоюваме страната от ръцете на беззаконието и олигархията!

Заедно върнахме достолепието на президентската институция. Не се изкушаваме от покупко-продажби със мощните на деня, не се отхвърляме от високите цели в името на просперираща, сигурна и суверенна България, с почтено място в Европа и света.

България се нуждае от мощна президентска институция, която да продължи да приказва с гласа на хората. България се нуждае от устойчиво парламентарно болшинство и държавно управление от умни и грамотни хора, от специалисти, а не калинки, които да ръководят с грижа за всеки български жител, а не за близкия до властта другарски кръг. От виновни хора, които да оферират рационални решения.

Упорито желаеха да ни трансфорат в жители, само че е мощна кръвта, която тече във вените ни! Не желаеме повече от същото, пременено в нови одежди. Още лекуваме раните от подправени пророци. Енергията за смяна надделява апатията, подозрението и страха.

Заедно продължаваме да пишем идната страница от плана за Нова България, за мечтаното Отечество без ръждата, която ерозира името му през десетилетието на Борисов! Пътят е бодлив, само че общата сила за смяна ни дава сили и кураж! Пет години издържахме на всички брутални опити за напън с помощта на вашата поддръжка!

С вас сме!

Да гласуваме в неделя, с цел да продължим борбата за нашето достолепие!

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР