Уважаеми жители на община Куклен,На 27-ми октомври 2019 г. всички

...
Уважаеми жители на община Куклен,На 27-ми октомври 2019 г. всички
Коментари Харесай

Обръщение на Елена Филева, кандидат за кмет на Община Куклен

Уважаеми поданици на община Куклен,

На 27-ми октомври 2019 година всички ние ще имаме опцията с гласа си да сложим ново начало и да определим бъдещето на Куклен. Това е денят, който дава късмет да бъде направена дълго чаканата смяна в ръководството на общината. Шансът ни е неповторим, тъй като не са доста обитаемоте места, където след години на застой може да стартира действително съзидание.

Кукленци имат право на актуален и открит метод на ръководство - за нови хрумвания, за положителни планове, за качествени хора, за воля за работа в името на индивида. Съзнавам изцяло всичко това, нямам съмнение да се изправя пред вас и намерено да желая поддръжка.

Уверявам ви - имам решимостта да отворя Общината за жителите и в идващите 4 години дружно да чертаем нейното развиване. Готова съм да поема тази отговорност, поделена с вас, жителите на община Куклен. Защото Община Куклен има капацитет да бъде превърната в уютно и удобно място за нашите родители, съвременно, динамично и перспективно - за младежите и децата, атрактивно за вложения, за бизнес и за развиване на туризма.

Скъпи съграждани и другари,

Прозрачността и гражданският надзор ги няма през днешния ден! Няма и визия за бъдещето, а концепцията „ Всички дружно за Община Куклен “ бе предадена!

С всички сили ще работя за повишение на приходите и привличане на вложители. Ще подобря сигурността и общинската инфраструктура, а мои цели ще бъдат:

грижа за хората;

обучение за младите;

добра бизнес среда.

Последните 6 години пребивавам с вашите проблеми. Станах една от вас. Вашите проблеми са и мои и знам по какъв начин да ги реша! А вие добре знаете по какъв начин се слага ново начало.

Нека превърнем Куклен в едно привлекателно и по-добро място за живеене! Нека бъдем община, където младите имат своето БЪДЕЩЕ!

Елена Филева

Канддат за кмет на Община Куклен
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР