Уважаеми Ботевисти,Прочетете ощеНа 01. 02. 2023 г. ЗАЕДНО направихме голяма

...
Уважаеми Ботевисти,Прочетете ощеНа 01. 02. 2023 г. ЗАЕДНО направихме голяма
Коментари Харесай

Напрежението между феновете продължава, бултрасите зададоха въпроси за “Бесика“

Уважаеми Ботевисти,
Прочетете още
На 01. 02. 2023 година ЗАЕДНО направихме огромна крачка към завръщането ни в храма на Ботевизма - Колежа! Този ден ще остане в историята като най-масовия митинг досега, в който всички ние мощно изкрещяхме ИСКАМЕ СИ КОЛЕЖА ", ОБЕДИНЕНИ пред един от носещите максимален символизъм монументи в България. Извървяхме път, който беше обезчестен от гнусни изяви на знайни и незнайни медийни лакеи. Спечелихме борба, само че не и войната за нашия дом!

Вчера - 09. 02. 2023 година, успяхме да се преборим и да подпечатаме посредством решението на Общински съвет Пловдив нова победа против цинизма на една самозабравила се тайфа, подиграваща се с търпението на генерации Ботевисти!

От тук нататък дано всеки знае, че всяка крачка настрана от поставените цели ще води до това жълто-черната общност да демонстрира своя манталитет по метод, който кара всички да треперят.

Действията на всеки един от нас в последните години доведоха до краен резултат, който през днешния ден се показва в стойност от над 32 млн. лв. за спортни уреди в града ни!

За страдание митинг на 50-тина лумпена, подтикнати от тайфа безхаберници в града ни, открадна 16,3 млн. лв. от жителите на Пловдив под надпис „ Равнопоставеност или кръв “!

Въпреки несправедливостта оставаме горди от това, че любовта на всяко едно жълто-черно сърце докара до усилване на омразата в дребните души на Язов, Узунов и Сие, които през днешния ден честват пирова победа на гърба на следващия популярен Ботевистки героизъм. От през днешния ден нататък вие, просяци неблагодарни, ще бъдете унизени на всяка крачка не за друго, а тъй като до момента в който ние водихме битка за нашия стадион, вие сеехте ненавист и опити за бойкот! Време е да пожънете това, което посяхте!

А от община Пловдив и способените органи чакаме отговори на следните въпроси:

1. Получила ли е новопостроената естрада „ Бесика “ Разрешение за прилагане, съответно издадено от органите на ДНСК, на коя дата се е случило това и на чие име е издадено това позволение.
2. Лицензирано ли е оборудването от БФС за осъществяване на мачове от Ефбет лига и по кое време и по какъв начин се е случило това?
3. Как преди да бъде писмено завършено въвеждането в употреба и лицензирането от страна на БФС на естрада „ Бесика “ едно частно юридическо лице /ПФК „ Локомотив Пловдив 19?6 “/ стартира разпродажбата на билети и карти за това оборудване?
4. Къде отиват приходите от тези билети и карти в случай, че въпросното оборудване е общинска благосъстоятелност и не е отдадено за прилагане на трети лица.

Черните дни за вас, кюстендилци, занапред предстоят!

А ние продължаваме нашата борба, която касае само съхранението на Ботевизма и предаването на любовта от потомство на потомство!
Само Ботев!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР