Уулвърхямптън си прибра двамата футболисти, оито бе договорил за преотстъпване

...
Уулвърхямптън си прибра двамата футболисти, оито бе договорил за преотстъпване
Коментари Харесай

Двама си тръгнаха скандално от Локо Пд

Уулвърхямптън си прибра двамата футболисти, оито бе договорил за преотстъпване в Локомотив (Пловдив) в края на лятото. Нападателят Джордан Греъм и левият халф Силвен Деслан отпътуваха през вчерашния ден за Острова, а договорът сред „ черно-белите” и клуба от Висшата лига е анулиран, оповестиха пред „ Меридиан Мач” от „ Лаута”.

Оттам сочат като съответен провинен за провалените прехвърляния служителя в интернационалния отдел на БФС Боби Станков. Той е наследник на някогашния съветник на Христо Крушарски Александър Станков. В Локомотив (Пловдив) имат своите учредения да се съмняват, че и последният може да е забъркан в проблема и да е потърсил реванш за метода, по който бе отхвърлен от клуба напролет.

Собственикът Христо Крушарски не искаше да влиза в спор с централата поради поддръжката, която постоянно е показал към Борислав Михайлов. Бизнесменът е посочил, че държи на думата си и когато заеме избрана позиция, я отстоява, каквото и да му коства. След като президентът на БФС подаде оставка, не е изключено от Локомотив да потърсят и по правосъден път отговорност от виновниците за това, че двамата футболисти не получиха картотеки, въпреки че клубът съблюдава всички условия на ФИФА по прехвърлянето и са дали в период нужните документи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР