Уулвърхамптън готви интересно предложение към Барселона за размяна на футболисти.

...
Уулвърхамптън готви интересно предложение към Барселона за размяна на футболисти.
Коментари Харесай

Уулвърхамптън готви интересно предложение към Барселона

Уулвърхамптън готви забавно предложение към Барселона за замяна на футболисти. От британския клуб са подготвени да предложат 30 милиона евро плюс Рубен Невеш за крилото на каталунците Ансу Фати, твърди " Релево ".

Не е загадка, че на " Камп Ноу " доста желаят да вземат Рубен Невеш от Уулвс и сходно предложение сигурно ще бъде много изкушаващо. По-важният въпрос е дали Ансу Фати би се съгласил на сходен трансфер в тим, който е на много по-ниско равнище от това на Барселона. Още повече, че младокът е младеж на каталунците и нееднократно е заявявал, че няма предпочитание да напуща.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
Затова със задачата да реализира договорката се е заел сътрудникът на Ансу Фати Жорже Мендеш. Той се пробва да убеди клиента си, че за него ще е по-добре да отиде на " Молиню ", където ще играе постоянно и ще може да възроди кариерата си, в сравнение с да продължава да търка пейката на " Камп Ноу ".

20-годишният Фати проби в първия тим на Барса преди четири години, като още тогава се видя, че има голям капацитет и упованията към него бяха големи. Тежка травма обаче спря развиването му и той към момента не може да се върне към най-хубавата си форма. През този сезон той по-често влиза като промяна, като е бил титуляр в едвам 33% от мачовете на каталунците. Именно поради това възможна разлъка не е изключена, още повече, че предлаганата от Уулвс договорка устройва всички забъркани страни.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР