Утрото на 14 юни е най-щастливото в живота на 42-годишната

...
Утрото на 14 юни е най-щастливото в живота на 42-годишната
Коментари Харесай

След 4 загуби и 15 години болка, Албена се прибира у дома с 3 деца

Утрото на 14 юни е най-щастливото в живота на 42-годишната пловдивчанка Албена Панева и нейния брачен партньор Владимир Куманов. Защото сърцата и домът им към този момент са цялостни. Вече са петима.

Болката, загубите и 15-те години битка са зад тила им, а в ръцете им са трите им чеда - 2-годишната Мария Виктория и новородените Димира и Самуил.

Вижте фотоси

Всичко стартира през 2004 година, когато Албена и Владимир, млади и влюбени, мечтаят за дете.

" Като при всички двойки това беше предпочитание, което следва любовта. Повече от 5 години минаха в очакване на бременност. Времето беше съпроводено с физически раздели и като че ли обяснявахме неналичието на бебе с тях. За страдание прекомерно късно разбрахме, че има проблем . Пристъпвайки към кабинета на лекаря към момента бях сигурна, че проблем няма. Сега като се връщам обратно ми звучи самонадеяно, само че животът ми не беше се сблъсквал със света на репродуктивните проблеми. Това, че не се получаваше при нас, отдавах напълно на обстоятелството, че работата и на двама ни беше обвързвана с пътувания в чужбина ", описа пред Dir.bg Албена.

" Студеният душ " в лекарския кабинет, ги повежда по сложния и изпълнен с доста болежка път на всички двойки с репродуктивни проблеми.

При прегледите се оказва, че младата жена има голяма миома, запушени тръби и тромбофилия. Следва интервенция, при която миомата е отстранена. Заради запушените тръби обаче бременност по натурален път е невъзможна. Албена и Владимир се доверяват на доктор Георги Стаменов и стартират процедурата за ин витро.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР