Утре вечер прагът на най-популярната къща у нас ще бъде

...
Утре вечер прагът на най-популярната къща у нас ще бъде
Коментари Харесай

Ето Коя Балканска Звезда Ще Нахлуе В Брадъра

Утре вечер прагът на най-популярната къща у нас ще бъде преминат от балканската звезда Лепа Брена. Това заяви Алекс Сърчаджиева, която най-сетне се пръкна в ефира на Нова след дълго неявяване.

В днешния епизод анимационните герои се изправиха пред сложни самостоятелни тествания. Шеф Петров предприе фрапантна нова тактика против Мегз, а Джулиана се сблъска с едно от най-трудните решения в живота си.

Поредният отвод на Мегз да извърши до дъно изискванията на седмична задача принуди Big Brother да я трансформира във Фантома на Къщата. Действията на дизайнерката още веднъж съумяха да настроят Съквартирантите против нея, само че най-големият ѝ съперник си остава Шеф Петров.

 lepa-brena

След многочислени скандали видяхме новата тактика на Петров против Миглена. Той изрично отхвърли да стои наоколо до нея, а това се оказа голям проблем за новото амплоа, което тя сама си измисли – да бъде стопанка на Къщата.

Играта на котка и мишка и отводът на Шефа да готви, до момента в който Меги се върти в кухнята, изнервиха звездите до краен лимит.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР