Утре вечер, от 20:00ч. по NOVA Юлиан Вергов ще прекрачи

...
Утре вечер, от 20:00ч. по NOVA Юлиан Вергов ще прекрачи
Коментари Харесай

Първи сблъсъци с новия директор в „Откраднат живот“

Утре вечер, от 20:00ч. по NOVA Юлиан Вергов ще прекрачи прага на МБАЛ „ Св.Кирил “ като новия шеф на болничното заведение – доцент Виктор Банков. Пристигайки като пациент, Банков ще изненада екипа още в първите минути на своята поява. Самоличността му бързо ще бъде разкрита, само че това ще се окаже едвам началото за слагането на нови условия и ескалиране на връзките в незабавното поделение. Не пропускайте първите стъпки на емблематичния облик на новия сезон на най-успешния български медицински сериал във вторник вечер по NOVA.

Любовните двойки и професионалните екипи бързо ще попаднат в полезрението на новия шеф, който няма да скрие отношението си към персоналните проблеми на територията на болничното заведение. Сред първите жертви на Банков изненадващо ще попадне сестра Жекова, която ще се опита да балансира сред реда в незабавното и обгрижването на Коко. Сблъсъците ще се задълбочат след решението на шефа да следи всяко придвижване в работния развой и коридорите на болничното заведение. След завръщането си от Лондон Виолета Захариева бързо ще осъзнае, че Банков не може да бъде манипулиран, а познатият й метод, няма да бъде използван в директорския кабинет.
 Откраднат живот
Междувременно Калин ще преживее още един огромен удар в персоналния си живот, а операционната ще се трансформира единственото бягство от действителността. Д-р Хинова и доктор Мазов ще създадат нова крачка към основаването на дете, само че този път ще потърсят помощта на сътрудници и другари в болничното заведение.
 Калин
Какво се крие зад непроницаемия доцент Виктор Банков? Кой ще наделее в играта на котка и мишка? – ще разберете в новите епизоди на „ Откраднат живот: Чуждо тяло “, от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.  

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот ” и на формалната страница на сериала във Фейсбук , а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY .       

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР