Утре Софийският градски съд ще обяви присъдата на Викторио Александров,

...
Утре Софийският градски съд ще обяви присъдата на Викторио Александров,
Коментари Харесай

Убиецът на Дарина и малката Никол се изкара жертва

Утре Софийският градски съд ще разгласи присъдата на Викторио Александров, обвиняем за убийството на някогашната си другарка и едногодишната им щерка.

, прокуратурата изиска за мъжа най-тежкото наказване - пожизнен затвор без право на подмяна за тежкото закононарушение, което беше осъществено през октомври 2018 година.

На първа инстанция делото завършва за година. То се гледа по общия ред макар настояването на отбрана на мъжа да бъдат разпитани единствено част от очевидците и да се изслушат психиатричната и психическата експертизи на Александров.

Пред съда Александров укори приятелката си, че е била неприятна майка, а в последната си дума през днешния ден, въпреки да се призна отговорен и да съобщи, че съжалява за всяка секунда от съдбовния 29 октомври 2018 година, той се оплака от тормоз и от липса на предпочитание на приятелката си да оправят връзките си, осведоми БНР.

"Дори и на един ден да ме осъдят, ще пострадвам вечно, тъй като изгубих всичко, за което съм мечтал ", сподели пред съда Викторио Александров.

Освен прокуратурата, и родителите на убита жена настояха за пожизнен затвор без право на подмяна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР