Утре ще се състои поредното заседание на 49-ия конгрес на

...
Утре ще се състои поредното заседание на 49-ия конгрес на
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Интригата Станишев се привнася отвън в БСП

Утре ще се състои следващото съвещание на 49-ия конгрес на Българска социалистическа партия и на него ще бъдат признати главните документи на партията по отношение на идните избори - евроизбори, локални и предварителни парламентарни избори. Това сподели в студиото на " Още от деня " ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " и ръководител на предизборния щаб на социалистите Георги Свиленски.

" На този конгрес ще бъдат признати визия за Европа - това е планът за изборна платформа, и плана за визия за България - този план, който сътвориха всички българи. Стана един логичен, сериозен документ и на следващия ден остава да бъде финално признат на съвещанието на конгреса ", посочи той.
По думите му " интригата " Станишев " се привнася извън в Българска социалистическа партия ", тъй като още не е стартирала процедура по номинация на евродепутати.
" Процедурата започва в този момент и до 20 февруари главните партийни организации и други ще издигат кандидатури. Ще се видят какви са предложенията и Националният съвет ще дефинира и лидера, и ще подреди листата ", изясни Свиленски.
Според всеки един сегашен евродепутат от Българска социалистическа партия " заслужава да продължи да бъде измежду евентуалните нови евродепутати ", в това число и Сергей Станишев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР