Утре се открива Computex 2023 – едно от най-важните търговски

...
Утре се открива Computex 2023 – едно от най-важните търговски
Коментари Харесай

Остават броени часове до откриването на Computex 2023

Утре се открива Computex 2023 – едно от най-важните търговски изложби за компютърни запалянковци. Тъй като се организира в Тайван, Computex обичайно се трансформира в централно събитие за света на компютърния хардуер. Водещи производители на съставни елементи, най-вече основани в Тайван, употребяват шоуто, с цел да покажат своите нови артикули, хрумвания и бъдещи разработки.

Няма подозрение, че в идващите дни ще забележим доста забавни анонси от Asus, ASRock, Gigabyte, MSI и Acer и други компании, само че към този момент участниците в събитието инсталират щандовете си в очакване на откриването. Разбира се, ние ще отразим забавните и вълнуващи презентации, представяния и анонси от страна на участващите в мероприятието компании. Ще се постараем да представим оптимално детайлна и забавна информация по отношение на показаните джаджи, устройства, хардуерни и софтуерни нововъведения.

Тазгодишното софтуерно ревю Computex 2023 ще се организира в Тайпе, Тайван, стартира на следващия ден на 30 май и ще продължи до 2 юни. Следете ни и очаквайте настоящите вести от събитието.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР