Утре, понеделник, Борисов обеща да лансира супер, ултра, мега идея

...
Утре, понеделник, Борисов обеща да лансира супер, ултра, мега идея
Коментари Харесай

Василев: Борисов обеща утре да лансира идеята на Делян Добрев за намаляване на цената на бензина - Топ новини


Утре, понеделник, Борисов даде обещание да стартира супер, ултра, мега концепция на Делян Добрев по какъв начин да се понижи цената на бензина и дизела с един лев. Нали дадоха обещание преди изборите и станаха за смях и майтап. С голям интерес чакам новината, която има няколко предусловия.

Да не бъде за сметка на българския бюджет, т.е. на данъкоплатците или на българските консуматори.

Да бъде за сметка на Лукойл.
Не би трябвало да се подценяват качествата Борисов да се договаря с Лукойл – правил го е доста пъти, за какво да не успее и в този момент.

Но да припомня на ГЕРБ няколко базисни истини.
Няма по какъв начин да изперат отговорността персонална на Борисов /колко години получаваше и получава своето от Лукойл и като охранител, и като доверено лице и като премиер/, против което осигуряваше политически щит и страната не получаваше и стотинка налог облага. Както доста пъти и от доста страни сме оценявали на най-малко 2 милиарда лв. сумата на евентуално недовзетия налог. Така че Лукойл има какво да връща, само че казусът им че част от това към този момент са върнали на същите тези хора като тласъци.
Пак през цялото това време, назначеното и следено от Борисов управление на Комисия за защита на конкуренцията не си мръдна пръста, още веднъж поради директни разпоредби от Борисов. Дори не загатвам прокуратурата, която другояче е доста дейна и дейна по тематиката правдивост и истина..

Кой е представител на страната от повече от 5 години и от кого е назначен? Красимир Първанов персонален човек на Борисов, поради който той уволни Трайчо Трайков.
Мога да продължа – няма по какъв начин да излезете на бял кон по тематиката Лукойл драги ми господа и дами от ГЕРБ.
С наслаждение обаче чакам грандидеята на Делян Добрев, която без да натоварва цената на бензиноколонката и без да възмездява с пари взети или недовзети от бюджета, ще накаже Лукойл с един лев на литър. И да не пипа тематиката мита – тъй като те са обща европейска политика. И с налози не става, тъй като няма по какъв начин направиш налог единствено за Лукойл.

Тръпна в очакване.
Да преведа на естествен език анонсът на Борисов. Нещо като опасност за Лукойл, да се досетят че и той има право на „ неговото “.
А българския поданик и консуматор ще духат супата. Както постоянно до в този момент.

Илиян Василев,фейсбук

Утре, понеделник, Борисов даде обещание да стартира супер, ултра, мега концепция на Делян Добрев по какъв начин да се понижи цената на бензина и…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР