Утре по Черноморието ще преобладава слънчево време, но ще е

...
Утре по Черноморието ще преобладава слънчево време, но ще е
Коментари Харесай

Утре ще бъде слънчево, но студено

Утре по Черноморието ще доминира слънчево време, само че ще е студено. Дневните температури ще са сред 0° и 3°
Атмосферното налягане едва ще се увеличи, само че ще бъде по-високо от междинното за месеца, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

През нощта облачността ще е раздрана, над югоизточните региони от страната към момента ще е най-вече забележителна и тук-там там ще превалява сняг. Ще духа слаб североизточен, в Източна България - до сдържан северен вятър. Утрото ще бъде мразовито с минимални теммператури сред минус 9° и минус 4°, в София - към минус 8°. През деня ще бъде най-вече слънчево, само че студено. Вятърът ще отслабне, единствено в крайните източни региони ще остане до сдържан от север. Максималните температури ще са сред минус 3° и 2°, в София - към 1°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен вятър от североизток. Студено време с оптималната температура на височина 1200 m към минус 3°, на 2000 m - към минус 7°.

По Черноморието ще доминира слънчево време, само че ще е студено. Ще духа до сдържан северен вятър. Дневните температури ще са сред 0° и 3°. Температурата на морската вода е към 9°. Вълнението на морето ще се усилва и ще бъде 3 - 4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 56 мин. и залязва в 17 ч. и 11 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 15 мин. Луната в София изгрява в 7 ч. 19 мин. и залязва в 15 ч. и 42 мин. Фаза на луната: един ден преди новолуние.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР