Утре и вдругиден синоптиците обещават слънчеви дни с мартенско-априлски температури

...
Утре и вдругиден синоптиците обещават слънчеви дни с мартенско-априлски температури
Коментари Харесай

ДА! Фабрика Джелато във всички годишни времен - slava.bg

Утре и вдругиден синоптиците дават обещание слънчеви дни с мартенско-априлски температури в София. Което е съвършен мотив да минете през Фабрика Джелато, където сладоледът е в действителност съвършен.

Не единствено поради дипломата на стената, която майсторката си е поставила, с цел да бъде документирано образованието и стажа й в една от най-хубавите италиански работилници в сектора. Ние пробвахме своя стандарт – йогурт, който тук се прави с дребна добавка на мед и орехи за лукс.

И е в действителност прелестен. Освен сладолед, ще намерите евроторти и хубаво кафе. За да бъде италианското чувство цялостно – в салона е опнато цяло алено Чинкуеченто – тази невероятна естетика от дизайн и минимализъм в изработката на автомобил.

Нищо чудно, че Фабриката е близо до също италианската Уникредит Булбанк, все в тази част на бул. Тодор Александров в самото сърце на София. Пък и гледа отсреща към римските остатъци от времето на императора на Гладиатор – Комод, който помним превъплътен на екрана от Хоакин Финикс 19 години преди неговия към този момент прославен Жокер.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР