Утре фен магазинът на Етър ще отвори врати промоционално, а

...
Утре фен магазинът на Етър ще отвори врати промоционално, а
Коментари Харесай

Фен шопът на Етър отваря врати, Иван Петков ще раздава автографи

Утре почитател магазинът на Етър ще отвори порти промоционално, а напълно скоро – и за непрекъснато. От 16 ч. в сряда той ще работи и ще продава както продукти, по този начин и билети за мача на етърци против ЦСКА-София.
„ Фен магазинът в най-скоро време ще бъде отворен за непрекъснато. Но стартът му е още на следващия ден преди срещата. Ще работи и като билетна каса за дуела, ще се продават и дребни продукти.

За мача не съумя да стане главната екипировка – спортни екипи, тениски, фланелки, шуби. Още тази седмица те ще бъдат брандирани с емблемата на Етър и скоро магазинът ще действа изцяло. Но за мача почитател магазинът ще отвори и ще предлага продукти. Нападателят Иван Петков ще бъде там от 17 ч. нататък и ще раздава подписи “, заяви административният шеф Страцимир Тинчев.

Със заповед на общината на следващия ден от 12 ч. се затварят улиците към стадиона. На ул. „ Филип Тотю “ е очакван паркинг за почитателите на ЦСКА-София, на игрището до Спортния диспансер е паркингът за почитателите на „ Етър “.

Касата работи през днешния ден и на следващия ден от 9 до 18 ч., в сряда от 16 ч. се отварят и втората северна каса, и тази във почитател магазина, а от 12 ч. – от южната страна на комплекса. Билетите са на цена от 12 лева, а децата до 10 години ще влизат гратис с компаньон.

efbet Лига 14 кръг, сряда 30 октомври  Етър 18:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР